Tuinonderhoud

Je wil volop genieten van je tuin, maar krijgt deze het nodige onderhoud of heeft u te weinig tijd? Vertrouw ons uw tuin toe en wij verzorgen hem. Heb je een grote tuin of echter een klein gezellig tuintje geen probleem. Wij bieden een onderhoudsplan op maat aan dat voldoet aan jouw wensen.

Losse klussen

U bepaalt zelf wanneer en welk onderhoud u wil laten plaatsvinden.

  • Vellen/rooien en/of snoeien van bomen, hagen, heesters,…
  • Opschonen van plantperken
  • Verwijderen van onkruid, afgestorven plantdelen, uitgebloeide bloemen,…
  • Gazononderhoud
  • Onderhoud van verhardingen
  • Verhakselen takhout en/of afvoeren van groenafval

Onderhoudsplan-op-maat

Wanneer u het leuk vindt om het lichte werk in uw tuin zelf te doen, maar alle grotere klussen graag uitbesteedt, dan is het onderhoudsplan-op-maat perfect voor u.

We bepalen vooraf welke werkzaamheden u aan ons wenst over te laten. Wij passen deze op het juiste moment in in onze planning, terwijl u zelf tussentijds uw tuin bijhoudt en geniet van het buitenleven.

All-in onderhoud

Dit omvat het volledige onderhoud van uw tuin. U moet hierbij denken aan de intensieve werkzaamheden aan het begin en einde van het seizoen en ook het reguliere onderhoud.

Dit reguliere onderhoud omvat het continue onderhouden van gazons – verwijderen van onkruid – bestrijden van ziektes – snoeien van hagen en heesters,….

Afhankelijk van uw wensen komen we wekelijks of 2-wekelijks langs tijdens het groeiseizoen en verzorgen we het winteronderhoud.